mijn ex mist me niet

Je bent er maar mooi klaar mee. Je bent uit elkaar, of eerder gezegd: je bent gedumpt door je ex. Je vraagt je af hoe het allemaal zo ver heeft kunnen komen. Direct na de breuk ben je terecht gekomen in een wirwar aan emoties. En vandaag begin je langzaam aan weer naar je ex te verlangen.

Je denkt “mijn ex was toch zo gek nog niet. We konden het altijd goed met elkaar vinden, maar nu ik probeer mijn ex te contacteren krijg ik nul op request. Mijn ex mist me niet. Wat kan ik doen?

Maar eerst even een andere vraag: is dit nu eigenlijk de persoon waar ik van hield? Bij wie ik het gevoel had dat ik meetelde? Zeg je volop “ja” en je ex negeert je nu compleet, dan is er iets aan de hand wat niet klopt.

Pas op dat je niet in negativiteit verzeilt raakt want dat gaat je niet helpen om je ex terug te krijgen. Waar je wel eerst voor moet zorgen is dat je goed nadenkt hoe het komt waarom je ex je niet mist. Je hebt immers geïnvesteerd in de relatie en je verwacht toch minimaal dat je ex respect toont.

Mijn ex mist me niet. Wat kan ik er aan doen?

Wat denk je wat gaat helpen? Achter hem of haar aanrennen? Natuurlijk niet! Als je de indruk hebt dat je ex je niet mist, dan moet je dus het tegenovergestelde doen van wat hij of zij denkt dat je gaat doen.

Wacht eerst even een tijdje voordat je weer contact opneemt met je ex want hij of zij moet echt goed op de neus gedrukt krijgen dat je echt zonder je ex kunt. Hoe laat je dat zien? Door alles te doen wat hij of zij niet van je verwacht. Je gaat dingen ondernemen die je nog nooit eerder hebt ondernomen. Je gaat weekenden uit met je vrienden en vooral veel plezier maken.

Je zorgt vooral voor ‘social proof’. Als je niet weet wat dat inhoudt dan kun je je hier inschrijven voor de gratis videotraining. In die training laten we je zien welke technieken je allemaal kunt inzetten om je ex weer voor je terug te winnen.

Maar laat onder geen beding zien dat het je wat doet dat je ex je niet mist. Twijfel niet aan jezelf en denk niet dat je niet deugt. Het is niet omdat je ex je nu niet mist dat je geen knip voor je neus waard bent. Zeker, het is niet fijn te weten dat je ex je niet meer belangrijk vindt, maar dat hoeft niet te betekenen dat jij als persoon niet waard bent om bemind te worden!

Ben ik niet meer belangrijk voor mijn ex dat hij of zij me niet mist?

Betekende ik niks voor mijn ex? Ben ik zo gemakkelijk te vervangen? Nee! Je ex heeft ongetwijfeld nog gevoelens voor je, maar de relatie is over.

Omdat je ex niet meer met je verder wil betekent niet dat je niks voor hem of haar betekent. Pijn is geen liefde.

Als je ex je mist dan wil dat niet zeggen dat hij of zij achter je aan gaat lopen. Dit vooral om geen valse hoop te wekken. Je ex twijfelt en wil zeker weten dat als hij of zij stappen onderneemt naar jou dat je sterk in je schoenen staat en niet weer in dezelfde fouten vervalt.

Het gaat er ook niet om dat je ex je vervangt door iets ander

Het klinkt misschien hard maar als de relatie over is heb je geen recht om iets van je ex te verwachten. Je ex hoeft niet steeds een bewijs te leveren hoeveel je voor hem of haar betekende om je ego te strelen.

Je ex verwacht ook niet van jou dat je zijn of haar ego streelt.

Helaas, je kunt geen controle hebben over je ex binnen je relatie, maar zeker ook niet daarbuiten.

Als je zegt ‘mijn ex mist me niet’ dan ben je te gefocust op je ex en word je afgeleid van de meer essentiële vragen als “wie ben ik” “waarom ben ik de moeite waard om bemind te worden” en vooral ook “ wat wil ik”. Zodra je het antwoord weet kun je aan de slag met deze technieken om je ex weer voor je terug te winnen

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}