ik wil mijn ex terug

Ik wil mijn ex terug Michelle maar hoe kan ik dat doen. Als je ex je net heeft verlaten voel je je ellendig en verward. Er lijken geen oplossingen te zijn om je relatie te herstellen. Je zit vol met vragen waarop je geen antwoord krijgt. Je blijft maar piekeren over de vraag hoe je ex terug krijgen nu je dat zo graag wilt. Je twijfelt sterk aan je kansen zeker als er ruzies zijn geweest. En toch zijn er zeker nog kansen. Fouten maken is menselijk. Je ex heeft er misschien nu geen begrip voor, maar wie zegt dat je ex nog steeds zo denkt over een maand, twee of drie maanden?

Net na de breuk zijn zowel je ex als jezelf niet in staat om helder en logisch te denken. Je zit namelijk vol met teleurstelling over verwachtingen die niet zijn uitgekomen. En in het begin kon het allemaal niet op. Er ontstond een diepe emotionele band en alles voelde zo heerlijk. Nu, juist die emotionele band zal ervoor zorgen dat je ex je niet zal vergeten. Je ex zal zeker pas in staat zijn die fantastische momenten te herinneren als hij of zij over de eerste fase na de breuk heen is. Want vergeet niet dat ook al wil jouw ex je niet terug en jij wel, toch heeft je ex ook zeker verdriet!

Het liefste wil ik mijn ex zo snel mogelijk terug. Hoe doe ik dat

Helaas gaat dat natuurlijk niet van de ene dag op de ander ook al lees je dat hier en daar dat het wel mogelijk is. De kans dat een relatie zich binnen een week herstelt is klein. Je zult geduld moeten opbrengen, ook al wil je nog zo graag je ex terug.

Zoals we net al hebben gezegd zal je ex door allerlei fasen heengaan, net als jij, maar op een andere manier. Je ex kan pas tot bezinning komen als jij je ex rust gunt en laat zien dat je op een volwassen manier met de situatie om kunt gaan. Een relatie herstellen heeft gewoon tijd nodig, zo simpel is het nu eenmaal.

Ik wil mijn ex terug, maar is het wel verstandig?

Helaas kunnen we die vraag niet voor je beantwoorden, maar wel is het zo dat sommige mensen echt verslaafd zijn aan hun ex, ondanks het feit dat die persoon helemaal niet liefdevol was of zijn of haar partner met respect heeft behandeld. Op een of andere manier blijft de relatie dan toch lang in stand. Hier zijn diverse redenen voor : angst voor eenzaamheid, onzekerheid of je het wel kunt redden zonder je ex, een laag zelfbeeld etc etc.

Ga voor jezelf eens na of je je werkelijk echt gewaardeerd voelde door je ex en of je voor je ex ook op de eerste plaats kwam. Was jouw geluk voor je ex belangrijk? Of was je ex eerder gericht op zijn of haar eigen geluk?

Onderzoek de breuk eerlijk en kom erachter waarom de relatie tot een eind is gekomen.

Kijk eerlijk naar jezelf maar nog eerlijker naar je ex!

Natuurlijk is er altijd reden om te vechten voor je relatie als er wel sprake was van wederzijds respect en liefde. Als je relatie is verbroken omdat jullie in een vicieuze cirkel zijn geraakt en er geen mogelijkheid was om eruit te komen, dan is er zeker reden om je ex terug te willen en ervoor te vechten.

Ja ik had een gezonde relatie en daarom wil ik mijn ex terug

Prima! In dat geval kijk je eerst goed naar je eigen gedrag maar ook kijk je wanneer en waarom het fout liep. Waren er op die momenten andere processen gaande waardoor jullie van elkaar verwijderd zijn geraakt?

Probeer alles een goed op te schrijven want opschrijven heeft een heel andere uitwerking dan wanneer je alleen de punten in je gedachten opsomt.

Verbeter jezelf op een positieve manier om de aandacht van je terug te krijgen. Kom erachter hoe je de energie die jullie relatie in het begin had, weer terug kunt herstellen.

Als je je ex terug wilt kijk dan naar jullie manier van communiceren

Hoe ging het in de communicatie? Was er sprake van een machtstrijd? Was jij er altijd op uit om je gelijk te krijgen? Natuurlijk lopen gesprekken waarbij de een uit is op het winnen van de discussie altijd fout af.

Beter is om samen te zoeken naar de gemeenschappelijke deler. Er is altijd wel iets waar je het met je ex eens over kan zijn in wat hij of zij zegt. Probeer tot een akkoord te komen en zoek samen naar oplossingen zodat je zorgt voor toenadering in plaats van verwijdering.

Ik wil mijn ex terug maar mijn ex heeft al een ander

Heeft je ex al een andere relatie dan hoeft dat nog niet te betekenen dat alles is verkeken. Dat hoeft niet zo te zijn. Een “rebound-relatie” komt vaak voor omdat dat een gemakkelijke uitvlucht is, om niet met de verantwoordelijkheden van de relatie geconfronteerd te worden.

Door zich te storten in een nieuwe relatie, probeert je ex haar gevoelens voor jou te onderdrukken. De nieuwe relatie kan zich simpelweg niet meten aan de relatie die jullie hadden. Er is al veel in jullie relatie geinvesteerd en er komt een moment waarop je ex zich gaat realiseren wat hij of zij allemaal had. Zeker als jullie relatie echt waardevol was.

Zorg er in ieder geval voor dat je er super goed uitziet als je ex je weer ziet en vergeet niet te lachen en leuke herinneringen op te halen uit het verleden.

Mijn ex neemt geen contact op

Blijf geduldig en heb vertrouwen dat je ex je op een dag belt. Dat kan kort of lang duren maar ooit zal je je ex weer tegenkomen. Het beste is toch echt om geen contact op te nemen gedurende zeker een maand. Je komt anders niet geloofwaardig over. Richt je gedurende die 30 dagen op jezelf, verwen jezelf, ga sporten en doe ook het serieuze werk: zoals we net al noemden “maak een analyse van je relatie en bepaal wat er daadwerkelijk anders moet”

Als je merkt dat je ex minder interesse heeft in jou of minder zin heeft om met je te praten, doorgaat met haar leven en jullie relatie meer en meer achter zich laat, je telefoontjes ontwijkt, altijd te druk is om te praten of nooit thuis lijkt als je belt, dan ga je je best ongemakkelijk voelen.

Deze signalen betekenen niet per se dat haar beslissing helemaal vast staat. Er zijn wat technieken die buiten de geijkte paden gaan en die zelfs kunnen werken in de meest hopeloze situaties. Je hoeft alleen maar het beeld te veranderen, dat ze van je heeft. Dat is niet zo moeilijk als het lijkt. Je kunt dit voor elkaar krijgen als je het Ebook “Win Hem Terug” of “Win Haar Terug” leest of het online coachingprogramma “Van Breuk Tot Doorbraak”  volgt. Daarin vind je de beste tips om je ex terug te krijgen, zeker als je hem of haar zo ontzettend graag terug wilt.

Ik wil mijn ex terug maar hij/zij wil alleen maar vriendschap

Het is niet verstandig om vriendschappelijk met je ex om te gaan. Je ex hoeft op die manier geen moeite meer te doen, immers je bent er toch? Juist als je uit het gezichtsveld van je ex verdwijnt stel je je ex in de gelegenheid om je te missen. Het is best lastig om van een vriend je partner te maken, zeker als het je ex is.

Blijf je vrienden met je ex dan is er helemaal niets mysterieus meer aan je, en juist de mysterie zorgt dat je aantrekkelijk en interessant blijft!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}