hoe krijg ik mijn ex terug

“Hoe krijg ik mijn ex terug”

De vraag “hoe krijg ik mijn ex terug zou eigenlijk altijd eerst voorafgegaan moeten worden door de vraag “Waarom wil ik mijn ex terug”. Dit is een essentiële vraag die mensen vaak vergeten. De reden dat je je ex terug wil kan namelijk best wel eens anders zijn dan je misschien denkt. Het is heel goed mogelijk dat je zegt “ik wil mijn ex terug omdat we zo goed bij elkaar passen” maar misschien komt dit verlangen voort uit het feit dat je niet accepteert dat je bent afgewezen, en dat je zo graag bevestigd wil zien dat je ‘er nog toe doet’

In ieder geval geldt dat je je eerst emotioneel goed moet voelen alvorens je wat dan ook onderneemt. Het is heel goed als je jezelf eerst een periode van rust gunt, en daarmee natuurlijk ook je ex. Zodra je je emoties weer onder controle hebt zul je veel eerder in staat zijn om weer te communiceren met je ex en dat ook op een andere manier.

In gesprek met je ex. Wat zeg je en wat juist niet

In het eerstvolgende gesprek wat je zult hebben met je ex zal je een soort van ‘schrikeffect’ teweeg moeten brengen zodat je ex zich afvraagt wat er met jou is gebeurd (in positieve zin).Om dit voor elkaar te krijgen raden we je aan om rustig voor jezelf op te schrijven de reden waarom je je ex terug wilt, want pas dan kun je naar de vraag ‘hoe krijg ik mijn ex terug’ .

Ga je ex dus zeker niet continu bellen. Zoek géén contact, in welke vorm dan ook. Hebben jullie samen kinderen of zijn jullie collega’s zodat je wel verplicht bent om elkaar te zien? Hou de gesprekken dan kort en beperk je tot datgene wat moet worden opgelost. Kom niet in de verleiding om over jullie breuk te praten. Zorg eerst dat je ex weer vertrouwen in je krijgt. Natuurlijk kun je wel laten zien welke een goede moeder of vader je nog steeds bent. Ga in ieder geval niet de kinderen tegen je partner uitspelen en hoor ze niet uit.

Als je continue met de vraag bezig bent hoe je je ex terug kunt winnen, bedenk dan dat dat niet goed is voor je mindset. Als je je meer focust op de vraag ” hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn ex positiever over mij denkt zodat mijn ex zelf contact met me opneemt’ dan ben je goed bezig. Het is de bedoeling dat je ex uit eigen initiatief contact opneemt met jou in plaats van andersom. Hoe meer je ex moeite moet doen om met jou in contact te komen, des te beter dat is!

Hoe krijg ik mijn ex terug? Belangrijke dingen die je maar beter kunt vermijden

Je bent natuurlijk geneigd om van jezelf een zo goed mogelijk beeld te geven als je je ex weer ontmoet. Zorg er echter voor dat je geen comedie speelt en blijf jezelf! Ga ook geen welles-nietes discussies aan want daarmee bereik je echt niets. Denk eraan dat elk contact positief eindigt en blijf ook niet te langen hangen in een gesprek.

Probeer ook niet op een hopeloze manier medelijden te wekken bij je ex. Op die manier toon je namelijk dat je zwak bent en dat is zeker niet aantrekkelijk!
Ook het kopen van kadootjes helpen niet. Je ex zal je nog minder vertrouwen want hij of zij zal denken dat je hem of haar probeert om te kopen omdat jij zo zielig bent.

Welke vragen kun je het beste stellen als je je ex graag terug wilt

Ga in ieder geval je ex niet het gevoel geven dat je hem/haar probeert uit te horen over wat je ex allemaal doet. Integendeel! Zeg wel bijv. “ik hoop dat je geniet van je vrijheid. Het is voor mij belangrijk te weten dat jij je prettig voelt” . Praat je vanuit je gevoel dat het geluk van je ex belangrijk voor je is, dan is dat altijd beter dan dat je praat vanuit een soort wanhoop omdat je eigen behoeften niet bevredigd worden.

Vermijd ook seksueel contact zolang je niet zeker weet of je ex ook weer terug wilt naar jou.Integendeel! Maak het spannend voor elkaar. Seksuele spanning opbouwen kan helpen weer de aandacht te krijgen van je ex.

Goede tips voor wat je wel kunt doen om je ex weer terug te krijgen

Jullie gespreksonderwerpen moeten dus eerder gaan over leuke, luchtige dingen. Zorg dat je ontspannen bent.
Als je regelmatig sport ga je er vanzelf ook beter uitzien en natuurlijk denk je aan gezonde voeding.
Nogmaals: als je ervoor zorgt dat je je ex verrast op een positieve manier, door bijv. lekker te ruiken, voor de dag te komen met een leuke nieuwe outfit, dan laat je tevens zien dat je veel zelfvertrouwen hebt en dat is altijd aantrekkelijk.
En bedenk: hebben je acties geen effect, doe het dan anders!

Het gaat erom dat je de nieuwsgierigheid van je ex prikkelt dan komt de interesse heus wel weer. Je ex heeft van je gehouden, en doet dat hopelijk nog steeds. Maar als het vertrouwen weg is, dan zul je jezelf en ook je ex tijd moeten geven dat hij/zij dat vertrouwen weer in je kan hebben

Weten hoe ik mijn ex terug krijg is een essentiële eerste stap

Is je ex er nog maar net vandoor en je wilt hem of haar weer terug? Je wilt weten hoe? Zorg dan dat je leest! Een goed boek lezen over hoe je je ex weer kunt terugkrijgen is een absolute must. Het boek “Win Haar Terug” en “Win Hem Terug” zijn uitermate geschikt want het staat boordevol tips hoe jij om kan gaan met de situatie. Door het lezen van het boek wordt je rustig en kun je beter nadenken over het plan dat je gaat volgen om je ex weer terug te winne.
Het is een boek geschreven door Michelle van den Berghe om je te helpen meer inzicht te krijgen in de dynamiek van relaties. Iedereen kan nl weer aantrekkelijk voor een ex partner zolang je maar precies weet wat je ex kan triggeren.Dit lees je allemaal in het boek!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}