mijn ex wil me weer zien

Mijn ex wil me weer zien. Hoe gedraag ik me ?

Mijn ex wil me weer zien en binnenkort heb ik een afspraak. Wat kan ik doen om mijn ex weer terug te winnen. Hoe moet ik me gedragen.

Het is altijd heel spannend om een smsje of telefoontje van je ex te krijgen met de mededeling dat hij of zij je weer wil ontmoeten. Maar je moet begrijpen dat als je ex je weer wilt zien dat dat nog niet betekent dat je ex je meteen weer terug wilt, dat hij of zij je meteen weer gaat vergeven.

Toch is het belangrijk te weten dat als je ex je vertelt dat hij of zij je weer wilt ontmoeten dat je ex behoorlijk over jou heeft nagedacht. De kans is aanwezig dat je ex het een en ander met je wilt bespreken. Het zou zo maar eens kunnen zijn dat je ex opeens met een voorstel komt, dus is het maar beter dat je je goed voorbereid.

Je gaat dus meer dan ooit letten op je kleding en op je gedrag want je bent natuurlijk als de dood dat je ex geen goede indruk van je krijgt. De tips die we je gaan geven zullen je gaan helpen om je ontmoeting succesvol te laten zijn als je ex je vertelt dat hij of zij je weer wilt zien.

Mijn ex wil me weer ontmoeten. Moet ik de plek kiezen?

Je ex wilt je weer zien voor een reden, en alle opties zijn mogelijk. Misschien wordt het een positieve ontmoeten of negatief. In ieder geval kun je niet meer doen dan je best om die ontmoeting tot een succes te laten zijn.

Allereerst zorg je ervoor dat je je ontspant voordat je je ex gaat ontmoeten. Neem een lekker warm bad en zet een lekker muziekje op wat je helpt te ontspannen. Je kunt bij voorbeeld denken aan meditatie. Zeg tegen je ex dat je een hele leuke plek weet. Je ex mag deze plek dus nog niet kennen.

Denk bij voorbeeld aan een rustige plek, een of ander drinkgelegenheid met warme kleuren en rustige muziek. Probeer een gunstig tijdstip te plannen, in ieder geval eentje waarvan je zeker weet dat het altijd rustig is. Vraag evt de medewerkers van de bar wat het rustigste tijdstip is en of ze een leuke plek voor je hebben.

Het staat voorop dat je ex maar ook jij je op je gemak voelt. Dus geen plek waar jullie al geweest zijn, ook was die ontmoeting toen positief. Het gaat om nieuwe indrukken ! De beste plek is dichtbij een park of strand. Na jullie ontmoeting zouden jullie ook nog een eindje kunnen gaan wandelen. Als je namelijk met elkaar een wandeling maakt, kun je beter contrôle houden over je emoties.

Mijn ex wil me weer zien ! Welke kleding trek ik aan ?

Overdrijf niet met kleding, maar zorg ervoor dat je er verzorgd uit ziet, lekker ruikt en dat je schoenen zijn gepoetst. Vrouwen zorgen voor een lekker geurtje en make up. Misschien is een bezoek aan de kapper ook een aanrader !

Mannen kunnen het best een pak aan doen, vooral als je ex dat niet van je gewend was. Je creêert dan meteen een ‘schokeffect’, en dat is dan ook precies de bedoeling als je ex je weer wilt zien. Je ex zal het uiteraard opvallen en er een opmerking over maken. Dat kan een gelegenheid zijn om het ijs te breken. Jullie eerste afspraak moet echt bijzonder zijn, voor wat betreft tijdstip, plaats en uiterlijk.

Heel belangrijk als je ex je weer wilt zien : begin niet meteen te praten over de breuk. Als je ex je heeft gevraagd je te ontmoeten is het aan je ex om er over te beginnen. Blijf echter niet te lang hangen en zeg tegen je ex dat je begrijpt dat de relatie tot een eind is gekomen en dat je het accepteert. Probeer vervolgens op een ander onderwerp over te gaan. Het doel is dat je eerste ontmoeting vooral positief is en dat jullie genieten van het moment !

Hou er rekening mee dat je minimaal je ex 3 of 4 keer moet zien alvorens je over serieuze onderwerpen gaat praten zoals over de breuk. Dring niet aan, en maak jezelf geen illusies ook al was je ex heel positief ! Is je ex negatief, laat vooral niet zien dat je teleurgesteld bent, maar praat over leuke dingen die je de afgelopen weken hebt meegemaakt en glimlach veel naar je ex !

Mijn ex wil me weer zien. Waarover kan ik het beste praten ?

Zoals eerder vermeld, beter is om niet te praten over de breuk, en zeker niet over andere negatieve onderwerpen. Voorkom dat je verzand in een ‘welles-nietes’ discussie. Richt je vragen vooral op het leven van je ex. Toon interesse en vraag door ! Wees ook niet bang voor stiltes tijdens jullie gesprek. Valt er een stilte, kijk je ex dan glimlachend aan en maak desnoods een grapje om het ijs te breken. Je ex weer zien voor de eerste keer is altijd spannend, maar als je je van tevoren goed kunt ontspannen vergroot je aanzienlijk je kansen dat je een geweldige indruk zult maken op je ex.

Hopelijk heb je wat gehad aan deze tips als je met je ex gaat afspreken en als je niet weet wat je moet doen om je ex weer terug te krijgen.

 

 

 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}