mijn ex laat niets meer van zich horen


Mijn ex laat niets meer van zich horen. Wat betekent dit?

Mijn ex laat niets meer van zich horen nu het uit is en het lukt me maar niet om mijn normale leven weer op te pakken. Ik denk steeds aan mijn ex! Wat moet ik hiervan denken?

De meeste mensen zitten in een tweestrijd. Het ene stemmetje zegt dat je je ex moet vergeten en zo snel mogelijk weer verder moet met je leven, en aan de andere kant wil je niets liever dan hem of haar bellen of opzoeken.

We verklappen alvast 1 geheim: druk leggen op je ex op welke manier dan ook heeft geen nut. Medelijden zoeken bij je ex heeft ook geen nut, want er is niks zo onaantrekkelijk als iemand die er helemaal doorheen zit.

Zodra je laat zien dat je je leventje weer op de rit hebt, zal je ex veel eerder de neiging hebben om weer contact te zoeken dan wanneer je weg zit te kwijnen en nooit meer de deur uitgaat. Je mag natuurlijk wel vertellen aan vrienden en vriendinnen van je ex dat je het moeilijk hebt, maar daar blijft het ook bij.

Je kunt ook deze video bekijken waarin ik je de beste tips geeft wat je moet doen als je ex je negeert:

Je ex zal zich afvragen wat er met jou gebeurd is, nu je tegen zijn/haar verwachting een hele andere kant laat zien dan er verwacht wordt. Maar toch is het verschrikkelijk moeilijk en blijft het aan je knagen. Hoezo lukt het hem/haar wel om door te gaan? Je bent bang dat je ex emotioneel afstand neemt en dat je je ex voor altijd kwijt bent. Wrong!

Mijn ex laat niets meer van zich horen en ik kan mijn ex maar niet loslaten.

We willen graag iets heel duidelijk maken voor alle mensen die bezig zijn met het terugwinnen van hun ex: jij kan alleen voor jezelf denken en voelen.

Wat er in het hoofd omgaat van je ex kun je niet weten, ook al ken je hem of haar al heel lang. We herhalen dit graag keer op keer, want hier worden vaak fouten in gemaakt. De meeste mensen met liefdesverdriet denken snel “Mijn ex mist mij niet, mijn ex houdt niet meer van mij”.

Let op: jullie zijn twee verschillende mensen en je hebt geen notie van wat er in het hoofd omgaat van je ex. Het enige wat jij doet is gissen. Je denkt wel te weten hoe je ex zich voelt, wat hij of zij denkt, maar dat is in de meeste gevallen niet zo. Betekent dit nou dat jij je ex volledig moet negeren? Nee, maar neem na de breuk niet meteen contact op met je ex.

Probeer zo min mogelijk je gek te laten maken door vrienden en vriendinnen van je ex, foto’s die je voorbij ziet komen van je ex etc. Laten we even uitgaan van hetgeen we wel weten.

Als je dit artikel leest heb je waarschijnlijk geen contact meer met je ex. Good!

Dit betekent namelijk dat: - Je weigert toe te geven aan je verlangen om je ex te zien - Je ex weet niet wat er in jouw leven gebeurt - Je ex vraagt zich af waarom er radiostilte is, en waarom je het tegenovergestelde doet van wat je ex van je verwacht. En dat is precies het doel!

Je ex heeft een besluit genomen en ook voor die partij is het soms erg lastig om vol te houden. Er gaan een hoop gedachtes en vragen rond in het hoofd van je ex of dit wel de juiste keuze was en waarom hij/zij nu niks van je hoort.

Mijn ex laat niks meer van zich horen omdat hij/zij misschien wel een ander heeft

Je grootste nachtmerrie is dat je ex een ander heeft. Je denkt "de reden dat mijn ex niks van zich laat horen is dat hij/zij verliefd is geworden", maar dat kan ook iets heel positiefs zijn. Ten eerste, de kans dat dit een rebound relatie is, is groot. Het is een manier om verder te gaan, wat vaak leidt tot grote teleurstellingen. Vraag jezelf af, ben jij je ex ooit vergeten? Nee toch?

Waarom zou je ex niet meer aan je denken? Je ex stort zich nu in een nieuwe relatie die fantastisch lijkt, het is allemaal spannend en nieuw. Totdat de dagen maanden worden, en je ex de relatie gaat vergelijken met jullie oude relatie.

Dat is heel normaal en heel natuurlijk. Als je altijd hetzelfde gerecht bestelt in een restaurant en je besluit opeens iets anders te bestellen, dan is het eerste wat je doet het vergelijken van deze twee gerechten. Het is hier dus niet anders. En het resultaat?

Zonder er ook maar enigszins bewust mee bezig te zijn, erkent je ex de kwaliteiten in je die hij of zij nu mist, je sterke punten. Kortom, jullie relatie laat altijd sporen na in de herinneringen van je ex. Ooit gehoord van het spelletje ‘Hard to get’?

Raak niet in paniek als je niets meer hoort van je ex.

Wees geduldig en maak even gebruik van de afwezigheid van contact. Jij bent straks in de positie om je ex te verrassen! Om je ex terug te krijgen, zul je je ex wel hints moeten geven zodat hij of zij weer interesse voor je krijgt.

Neem pas weer contact op met je ex als je er emotioneel klaar voor bent. Zorg er ook voor dat de communicatie oppervlakkig is, ga het niet over het verleden hebben.

Je ex is verrast en vraagt zich af waarom je weer contact zoekt. Verlies jezelf niet meteen zodra jullie weer contact hebben. Jouw mindset is het belangrijkste. Je moet begrijpen dat je niet veel riskeert als je maar actief blijft. Laat op deze manier je ex weer uit zijn of haar schulpt kruipen.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Ik begrijp het niet. Een ex die het uitmaakt, niks meer laat horen. Dat is toch duidelijk. En ja, “ik ben ik”, maar het is toch een natuurwet dat als je het uitmaakt en niks meer laat horen, de ex hier achter staat. Waarom hopen dat dit verandert…. Dat is hopen dat de zon 24u blijft schijnen aan een stuk.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}