mijn ex en ik houden nog van elkaar

Mijn Ex En ik Houden Nog Van Elkaar…

Wat doe je als je je realiseert dat nu het uit is je nog steeds gevoelens hebt voor je ex?

Lisa kwam tot deze ontdekking toen het net uit was tussen haar en haar ex. Ze vertelde me dat het net leek alsof ze in een real life nachtmerrie was gekomen. Ze zat vol met gemengde gevoelens en het leek maar niet duidelijk te worden wat ze nu werkelijk wilde en hoe ze verder moest. De ene dag was ze blij dat het uit was en voel ze zich sterk, enkele uren later zat ze er flink doorheen en wilde ze niets liever dan haar ex terug.

Als je tot de conclusie komt dat dit gevoel overheerst en je kan nergens anders meer aan denken, weet je het.  Als je zoals Lisa zegt “mijn ex en ik houden nog van elkaar,  hoe moet je dan verder? Zie hier haar verhaal.

De liefde bestaat nog tussen mijn ex en ik

Het is uiteraard niet voor niets uitgegaan. Het liefst wil je geen gevoel meer hebben en verder met je leven, maar helaas wint gevoel het (bijna) altijd van verstand. Zelf heb ik ook in deze situatie gezeten. Onze relatie leek perfect, maar zat vol met problemen die we nooit uitspraken naar elkaar. Uiteindelijk merkte ik dat onze relatie op een leugen begon te lijken en maakte ik het uit. Mijn ex had veel problemen en nooit hulp gezocht, en ik koos voor mezelf ondanks dat mijn ex en ik veel van elkaar hielden.

Het gevoel dat ik voor mezelf koos voelde even heerlijk, maar ik lag uiteindelijk iedere nacht te huilen in mijn bed en de repen chocolade konden niet op. Kortom… typisch gedrag na een relatiebreuk. Na een tijdje kwam ik tot de conclusie dat ik onvermijdelijk veel gevoelens had voor mijn ex en nog steeds veel van hem hield, en hij van mij. Ik had een fout gemaakt door hem te laten vallen en wilde werken aan onze problemen. Dat was de enige manier om weer gelukkig te worden voor mij. Hij hoorde bij mij en ik bij hem. Maar hoe moest ik dit aanpakken?

Hier de stappen als jij en je ex nog van elkaar houden

Ik besloot met hem af te spreken en een goed en open gesprek te hebben. Dat hielp enorm veel. Samen spraken we over de problemen en we wilden er beiden voor gaan. Dat betekent niet dat alles daarmee opgelost is, dus we besloten het heel erg rustig aan te doen. Het resultaat is dat we er samen enorm sterk zijn uitgekomen en dat we bewezen hebben naar elkaar dat we vechten voor de liefde. Toen heb ik besloten om via deze blog alle andere mensen te helpen met liefdesproblemen. Ik geloof er heilig in dat liefde altijd alles kan overwinnen, zeker als jij en je ex nog zielsveel van elkaar houden,  maar dan moet je er alles aan doen om weer bij elkaar terug te komen.

3 Belangrijke Tips Om Je Ex Terug Te Winnen

1) Vermijd contact (in het begin)

Afstand zorgt ervoor dat jullie even de ruimte krijgen om na te denken over wat je wil en je emoties te laten bezinken. Tijd en rust nemen is een wondermiddel, hoe moeilijk dat ook is in het begin. Oogcontact kan in het begin nogal confronterend zijn. Bovendien ben je gekwetst door je ex. Je moet je voorstellen dat je ex zich bijzonder schuldig kan voelen. Kijk je je ex dan te veel in de ogen dan kan je ex zich heel ongemakkelijk gaan voelen.

2) Spreek af nadat er een periode van radiostilte is ingelast

Na een tijdje zijn jullie er allebei weer klaar voor om af te spreken. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je tijdens de periode van radiostilte niet passief gaat zitten afwachten. Werk grondig aan jezelf en neem je relatie goed onder de loep. Als jullie elkaar weer zien, probeer dan rustig te blijven en te luisteren naar elkaar. Vergeet even alle woede of emoties die je voelt en herinner jezelf eraan dat jullie liefde er nog steeds is.

3) Zoek samen naar een oplossing en vecht voor elkaar

Als jullie beiden tot de conclusie zijn gekomen dat jullie er samen voor willen vechten, betekent dat niet dat het altijd even makkelijk is. Luister goed naar je ex en vergeet niet dat jullie samen in deze relatie zitten. Doe wat het beste is voor jullie beiden, en niet enkel voor jezelf.

Ik hoop enorm dat deze tips jullie kracht geven en helpen opnieuw liefdesgeluk te vinden. Niks mag in de weg staan van jullie geluk en als je er als een team samen aan werkt, is de kans heel groot dat jullie er samen sterker uitkomen en kunnen genieten van de liefde.

Voor meer tips welke stappen je moet volgen om je ex terug te winnen kun je je inschrijven via deze website voor de gratis videotraining!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}