hoe win ik mijn ex terug

Kan ik echt mijn ex terug winnen? Uiteraard! Maar het is verstandig als je van tevoren goed nadenkt of het wel verstandig is en of je er inderdaad alles op alles wilt zetten om dat doel te bereiken. Ga eens bij jezelf te rade, en stel deze twee vragen en geef er eens een eerlijk antwoord op:

  • Wil ik mijn ex terugwinnen omdat ik niet zonder hem/haar kan? of….
  • Wil ik mijn ex terug omdat ik niet tegen deze eenzaamheid kan?

Het is altijd goed om kritisch of deze vragen na te denken, en niet alles mooier voor te stellen dan het was. Heb je je besluit eenmaal genomen, dan moet je er ook echt 100% voor gaan, en dat betekent dus ook: niet snel opgeven!

Hier een aantal goede tips:

Hoe win ik mijn ex terug?

De volgende tips om je ex terug te krijgen gaan je helpen om doel te bereiken:

1. Begin met een positieve instelling en twijfel niet aan je acties als je die eenmaal hebt ingezet. Blijf geloven in jezelf, en doe het nodige om je ex terug te winnen. Denk bijv. aan gezond eten, jezelf verwennen, uitgaan met vrienden. Reageert je ex een keer niet of krijg je een vervelende opmerking naar je hoofd geslingerd? Blijf positief!

2. Laat je omringen door positief ingestelde mensen en verbreek ook het contact met je ex. Waarom is dit belangrijk? Het is heel moeilijk om je verdriet een plek te geven als je je ex nog steeds blijft zien. Zoals we net al zeiden is het belangrijk dat je afleiding zoekt. Natuurlijk ga je ook aan de slag met alle dingen die gebeurd zijn, maar blijf daar niet te lang over kniezen. Het zal je niet helpen om je ex terug te winnen. Als jij je gelukkig voelt dan zul je een heel andere uitstraling hebben dan je ex zou verwachten. Positiviteit trekt positiviteit aan! Vergeet dat niet!

3. Ook al heeft je ex fouten begaan, ook dan zul je moeten proberen positief te blijven. De fouten die je ex heeft gemaakt zijn ongetwijfeld reacties geweest omdat hij of zij je niet begreep. Wellicht heeft je ex de dingen verkeerd geinterpreteerd en hoogstwaarschijnlijk heeft dat te maken met zijn verleden en eventuele vorige relaties. Ga dus vooral je ex niet stalken, en stel geen vragen waar je ex ook geen antwoord op weet.

4. Het antwoord op de vraag hoe win ik mijn ex terug hoeft echt niet zo ingewikkeld te zijn. Ga iets doen wat je voorheen nooit deed. Ook huishoudelijke taken vallen hieronder. Je zal merken dat je je meteen beter voelt, want ons brein vindt het heerlijk als de dingen zijn opgeruimd. Ben je klaar, vergeet je dan niet weer te ontspannen. Betrap je jezelf erop dat je toch weer aan je ex denkt? Sta jezelf dan toe dit maximaal een uur per dag te doen. Probeer die momenten te spreiden over de dag en bouw het aantal momenten geleidelijk af.

5. Wil je ex toch weer met je praten? Raak dan niet in de verleiding om oude koeien uit de sloot te halen. Het beste is toch echt als jullie niet meteen over de breuk praten, maar praat juist over leuke gezellige dingen en vergeet niet je ex af en toe te plagen. Weet je niet hoe je je moet gedragen? Geef je ex de indruk dat je het flink druk hebt en kap de afspraak af op het moment waarop het juist nét leuk begint te worden. Zo zorg je ervoor dat je ex alleen nieuwsgierig wordt en meer van je wil weten. Wil je nog meer goede tips over het onderwerp hoe win ik mijn ex terug? Schroom dan niet het gratis rapport aan te vragen op deze pagina!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}