hoe krijg ik mijn ex weer terug

Hoe krijg ik mijn ex weer terug zonder gezichtsverlies

Het moment dat je liefde voor je ex te groot is om weg te lopen en je besluit de relatie nog een kans te geven, is het vrij logisch dat je het enorm benauwd krijgt. Je bent gekwetst en je wil jezelf geen onrecht aandoen. Tijdens het proces waarin je tracht weer bij elkaar te komen krijg je last van veel dubbele gevoelens. Aan de ene kant wil je niets liever dan je ex weer terug winnen, ook al moet je daar je waardigheid opzij zetten, en aan de andere kant wil je doen wat het beste is voor jou en geen gezichtsverlies krijgen. Wat te doen, wat te doen….

Mijn ex weer terugkrijgen begint bij de controle over mijn emoties

De meeste mensen laten zich leiden door hun schommelende emoties, zoals zwakte, woede, wraak, rust, eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken. Het ene moment wil je hem huilend opbellen dat je hem vergeeft en dat de liefde er nog is, en het andere moment voel je je top zonder je ex. Onze gouden tip? Wacht tot je emoties stabiel(er) zijn.

Denk niet dat je weer stabiel bent als je je een dag goed hebt gevoeld, of als je een lang gesprek hebt gehad met een vriend en je denkt dat alles is opgelost. Er gaat best wat tijd overheen voordat je weer helder kunt nadenken.

Neem geen radicale beslissingen en neem GEEN contact op gedurende minimaal 30 dagen. Vlucht ook niet in het uitgaansleven en zoek niet 24/7 afleiding bij vrienden. Neem de tijd, in je eentje, om na te denken over wat er gebeurd is, wat het beste is voor jezelf en wat het beste zou zijn voor jullie beiden als stel. Doe nooit iets omdat je denkt dat je ex dat wil. Blijf sterk en zet jezelf op nummer 1.

Mijn ex weer terug krijgen begint als tweede door te  luisteren naar jezelf

Vanaf het moment dat je alleen naar je eigen gevoel gaat luisteren, en je 100 procent achter je keuze staat (ongeacht wat je keuze is), bewaar je je eigenwaarde en zelfrespect.
Blijf niet boos om het boos blijven, omdat je denkt dat je anders ‘zwak’ bent. Andersom, kwel jezelf niet door meteen terug te rennen naar je ex zodat het maar geen pijn doet. Wees eerlijk naar jezelf.

Veel mensen besluiten ‘alles’ te doen om hun ex weer terug te krijgen en staren zich blind op dat doel. Maar wat is alles? Als je dit te letterlijk neemt wordt je een gevaar voor jezelf. Door je verliefdheid is het logisch dat je soms buiten je eigen grenzen gaat, maar bescherm jezelf. Voor je het weet ben je iemand geworden die je zelf niet eens meer herkent, en ga je je schuldig voelen dat je jezelf zo in de steek hebt gelaten.

Hoe ik mijn ex weer terug kan krijgen is een kwestie van grenzen bepalen

Als je echt je ex weer terug wil laat je zien dat je bepaalde keuze’s en grenzen hebt bepaald voor jezelf. Zeg dat je nog heel veel van je ex houdt en dat je bereid bent het een nieuwe kans te geven, maar dat je ex nu jou moet komen door ervoor te vechten.

Conclusie

Zorg dat je eerst leert gelukkig te zijn zonder je ex, en wat je moet doen als jullie weer samen willen komen. Laat zien dat je hebt geleerd echt vooruit te willen komen in je leven, ook zonder hem of haar. Pas dan ziet je ex dat je veranderd bent. Je kunt je zelfrespect en eigenwaarde niet verliezen als je jezelf niet vergeet en doet wat het beste is voor jullie beiden.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}