hoe komt mijn ex terug

Hoe komt mijn ex terug?

Je hebt al het e.e.a. geprobeerd maar je vraagt je nog steeds af hoe je ex bij je terug kan komen. Wel weet dan dat wij je op Mijnexterug.nl kunnen helpen.
Op deze site vind je een schat aan zeer bruikbare informatie over de vraag hoe je je ex terug kunt winnen. We raden je ook aan om eerst het gratis rapport “In enkele stappen terug bij je ex” aan te vragen en door te lezen. Dit gratis rapport bevat goede informatie en bevat een aantal oefeningen die je kunt doen om inzicht te krijgen in de vraag wat er fout ging tussen jou en je ex. Al zeer veel mensen hebben dit rapport gedownload en hebben de juiste stappen kunnen zetten om hun ex terug te winnen.

Bovendien ontvang je met het rapport ook nog onze gratis training in de vorm van videos en oefeningen!

Welke fouten kun je het beste vermijden

Voordat je ook maar overweegt om stappen te zetten om je ex terug te krijgen, moet je je eerste realiseren dat je ex hoogstwaarschijnlijk heel anders over jou en jullie situatie denkt. Het komt vaak voor dat ex partners niet eerlijk voor de dag durven te komen waar het precies aan schort in de relatie, maar je kunt aan zowel het verbale als het nonverbale gedrag van je ex zien welke boodschap hij of zij probeert uit te zenden.

We raden je aan om, zodra je inziet dat je ex echt niets meer van je wil weten, dat ook te accepteren en je ex de rust en ruimte te geven waar hij of zij om vraagt.Het is heel belangrijk, in deze fase van afwijzing, dat je jezelf niet aan de verliezende kant zet. Zorg dat je dat ook uitstraalt. Je ex mag onder geen beding het gevoel hebben dat hij of zij aan de ‘winnende’ kant staat.Blijf zoveel als mogelijk uit de buurt van je ex. Dus stop met bellen, sms’jes of andere vormen van aandacht vragen. Het beste is om je meteen op jezelf te focusen. Wij willen je en kunnen je hier goed bij helpen.

Nee alle tijd om je ex terug te winnen. Veel mensen begaan de fout om gehaast te handelen. Je wilt immers geen fouten meer begaan en een nieuwe frisse start maken.Misschien zag je de problemen aankomen en was je al bezig met de gedachte “hoe krijg ik mijn ex terug”. Neem daarom nu ook de tijd, en maak plannen voor jezelf hoe je je nieuwe relatie weer leven denkt in te blazen. In welk opzicht zou je jezelf willen veranderen? Hoe zouden jullie beter met elkaar kunnen communiceren, zodat er ruimte is voor wederzijds respect en groei.

Dus hoe kan ik mijn ex terug krijgen als mijn ex niet meer verliefd is

Bedenk dat er ooit een moment was waarop je ex voor je viel. Wat de reden daarvan was is altijd lastig uit te leggen. Meestal heeft het te maken met uitstraling, de positieve energie die van jullie beiden uitging. Jullie wisten elkaar in positieve zin te stimuleren. Denk niet dat uiterlijk alleen belangrijk is. Het zijn vooral je persoonlijke kwaliteiten en de manier hoe je met het leven en situaties om gaat.

Je ex heeft dus ooit voor jou gekozen en het is belangrijk dat je je verdiept in de reden. Schroom niet om jezelf te zijn, om te laten zien wie je werkelijk bent. Zodra je probeert de boel te foppen, val je door de mand. Zorg je voor de juiste mindset dan zul je zien dat je ex zich ook anders naar jou gaat gedragen. Jullie gaan elkaar dan weer opnieuw ontdekken en kunnen jullie leren een nieuwe basis te leggen voor je verdere vernieuwde relatie.Maar nogmaals: geef jezelf én je ex de tijd hiervoor!

Wanneer komt mijn ex terug?

Volg je onze adviezen dan vergroot je aanzienlijk je kansen om je ex terug te winnen. Begin dus eerst met het gratis rapport te downloaden en onze gratis videotraining te volgen. Wanneer je ex terug komt is dus helemaal afhankelijk van jou en je instelling. Je kunt het verpesten maar het ook ontzettend goed doen, zodat je ex echt anders naar je leert kijken. Wil je het helemaal goed aanpakken, vraag dan bijv. Skypecoaching aan bij topcoach Michelle. Zij heeft al ongelooflijk veel koppels bij elkaar weten te brengen. Maar natuurlijk gaat dat niet vanzelf. Je zult moeite moeten doen om je ex terug te winnen, maar actie wordt beloond! Altijd!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}