hoe kan ik mijn ex terug krijgen

Hoe kan ik mijn ex terug krijgen

Het sluipt er stilletjes in en plotseling is het voorbij. De sleur in je relatie was te merken en blijkbaar vond je ex het nu echt genoeg geweest. Natuurlijk vind jij dat enorm jammer en voel je je er erg rot over, maar wie zou dat nou niet voelen?

Het is helemaal normaal dat jij je zo voelt en dat je eigenlijk niets liever wilt dan je ex terug krijgen, maar bedenk je goed of dit echt is wat je wil. Vaak zijn deze gedachtes maar tijdelijk.

Toch kan het zijn dat je er echt van overtuigd bent dat je je ex terug wilt krijgen, en dat is natuurlijk een prima keuze. Het is zeker mogelijk om je ex terug te krijgen zolang je dit maar doet door een paar goede tips op te volgen. Volg je deze niet op, dan is de kans groot dat het mislukt. Je weet namelijk zelf ook dat je het niet eindeloos lang kunt proberen bij je ex, dus noodzaak om het de eerste keer meteen goed te doen!

Hoe kan ik mijn ex terug krijgen: laat je niet leiden door angsten

Het is ten eerste heel erg belangrijk om zelfverzekerd te zijn. Niet alleen over jezelf maar ook over de situatie en over het feit dat jij je ex kunt terugwinnen. Door angstig te worden en onzeker te zijn, gaat het je sowieso niet lukken.

Door angst kun je je erg laten belemmeren en dat is niet wat je wil. Je wil je ex terugwinnen en daar heb je geen angst voor nodig. Heb vertrouwen dat het goed zal verlopen, en hoe erg is het als het niet perfect gaat? De wereld vergaat niet als jij een klein foutje maakt!

Wees dus zelfverzekerd in wat je doet en hoe je het gaat aanpakken, want ook dit zal meteen al aantrekkelijk zijn voor je ex. Zeg nou zelf, er is niemand die iemand zonder zelfvertrouwen aantrekkelijk vindt.

Afspreken met mijn ex

Zorg er ten tweede voor dat je weer met je ex kunt afspreken zodat je ook de kans hebt om je ex weer te verleiden, maar wacht dit wel rustig af. Ga in de tussentijd leuke dingen doen en zorg ervoor dat je zo weinig mogelijk aan je ex kunt denken. Dat lijkt misschien heel erg moeilijk, maar als je ervoor zorgt dat jouw agenda helemaal vol staat met leuke dingen, is de kans groot dat je niet meer aan je ex hoeft te denken!

Het is tijdens jullie afspraak weer tijd om je ex te verleiden, maar hoe je dit precies moet doen weet je natuurlijk niet. Uiteraard is het belangrijk om niet jezelf te veranderen, want je wil niet dat je ex valt voor iemand die jij eigenlijk helemaal niet bent! Wat je nog meer kunt doen, is de gratis ex terug winnen training van Michelle vd Berghe volgen. Daarin ontdek je namelijk nog allerlei andere informatie en heel veel nuttige tips zodat jij zo snel mogelijk weer samen kunt zijn met je ex. Honderden andere mensen zijn geslaagd met haar cursus!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}