je ex stalken

Ex stalken : 100% destructief voor je kansen

Je ex stalken na een relatiebreuk is het stomste wat je kunt doen, zeker als je verlangen is om je ex terug te krijgen. Je hebt het misschien niet helemaal door als je je ex bombardeert met smsjes, whatsapp berichten of zijn/haar facebook berichten continu zit te liken. Misschien bel je je ex ook continu met de vraag of het nu echt over is of niet. Of erger nog, misschien heb je je ex wel gesmeekt en hoopte je op die manier zijn/haar medelijden te wekken?

het is natuurlijk wel een logische reactie, zeker als je nog zoveel gevoelens hebt voor je ex. Je voelt je afgewezen, gedumpt en volledig aan de kant gezet. Maar je ex stalken is toch echt het ergste wat je kunt doen. Je gaat je ex natuurlijk op die manier nooit terugkrijgen. Integendeel, je riskeert dat je ex volledig op de vlucht slaat en dat je je ex voorgoed kwijt raakt. Stop er dus mee!

Het is goed als je je realiseert dat je fout bent geweest. Maar dan is de vraag of je er daarmee ook bent, want je zult nog wel moeten bewijzen dat je je gedrag echt wilt veranderen. Je ex gaat je echt niet geloven als je een paar dagen na de relatiebreuk al zegt dat je spijt hebt van hem of haar te stalken. Het beste is om even niets van je te laten horen. Vertel je je ex pas een paar weken later dat je spijt hebt van je stalkerige gedrag dan zul je veel geloofwaardiger overkomen.

Je ex stalken is laten zien dat je afhankelijk bent

het is belangrijk te begrijpen wat je onder het begrip ‘stalken’ verstaat. Volgens wikipedia is de definitie van stalken iemand achtervolgen op hinderlijke wijze waarbij je die ander soms ook bedreigt. Zeker wanneer je ex je heeft gevraagd te stoppen met hem of haar te achtervolgen dien je daar gehoor aan te geven.

Ook al heb je een geweldige relatie gehad met je ex, dan nog overtuig je je ex niet dat hij of zij de verkeerde beslissing heeft begaan door hem/haar continu te bellen of te benaderen in wat voor opzicht dan ook. Je mist je ex maar het is beter dat je ex dat niet weet. Je wekt bij je ex alleen nog maar meer negatieve gevoelens op. Leer eerder om dat obsessieve gedrag bij jezelf te veranderen.

Het is niet eenvoudig om goed te reflecteren op je eigen gedrag, want je zult gevoelens krijgen van spijt. Het allerbelangrijkste is dat je van die afhankelijkheid afkomt, en dat je minder aan je ex hoeft te denken. Realiseer je eerst dat je je ex echt pijn doet als je blijft doorgaan met je stalkerige gedrag. Het heeft geen zin om je ex duidelijk te maken dat je onder de situatie lijdt.

Wees eens eerlijk met jezelf. Kijk eens in je telefoon hoeveel berichtjes je je ex al hebt gestuurd. Teveel wellicht. Dit besef is al een eerste belangrijke stap. Vererger de situatie dus niet nog meer want het is al erg genoeg, toch? Neem de tijd om eerst tot jezelf te komen en vraag jezelf eens af waarom je je ex stalkt.

Stop met stalken en las een pauze in

Neem jezelf dus onderhanden en neem geen contact meer op met je ex. Je excuses aanbieden is wel belangrijk als je je nu realiseert dat je je echt teveel hebt benaderd, maar stop er dan echt mee. Daarna neem je echt helemaal geen contact meer op met je ex. Je ex heeft dan ook de tijd om na te denken en er achter te komen of hij/zij je mist.

Door een periode van radiostilte in te lassen kunnen zowel jij als je ex beter inzicht krijgen in wat er is gebeurd. Ga in die tussentijd jezelf eens goed verwennen door leuke dingen te doen. Afleiding gaat ervoor zorgen dat je minder aan je ex hoeft te denken en dus minder in de verleiding zal zijn om met hem of haar in contact te komen.

Bedenk ook dat het veel leuker is je ex weer te spreken als je hem of haar al een tijdje niet hebt gezien. Alleen als je voelt dat je het aankunt kun je weer contact opnemen met je ex.

Je kunt je ex na enige weken ook een brief sturen en hem of haar vertellen dat je jezelf weer voor je hoofd kan slaan om zulke domme dingen te doen door je ex te stalken. Zeg ook in je brief dat je het besluit van je ex respecteert. Vertel ook dat het goed met je gaat, maar overdrijf niet. De bedoeling is dat je geloofwaardig overkomt. Je ex stalken en 1 dag later zeggen ‘het spijt me’ klinkt ongeloofwaardig, dus zorg dat er wat tijd tussen zit als je deze fout al hebt begaan.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}